Info

Vanwege Corona kan Carnaval 2021 niet fysiek worden gevierd, zoals we al jarenlang gewend zijn.. Geen reden om bij de pakken neer te zitten. De Merx en Cafe / Zaal Tante Toetje hebben, samen met Stichting Carnaval, C.V. de Centrumknollen, de Raad van Ongeregeld en een handvol enthousiaste vrijwilligers de handen ineen geslagen om er voor te zorgen dat er deze carnaval toch nog β€œmuziek in zit”. 🎢

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 februari zullen wij 3 dagen lang een live carnavalsstream bieden, compleet met DJ’s en landelijk bekende artiesten onder het motto: π™†π™‰π™Šπ™‡π™‡π™€π™‰π™π™„π™…π™† π˜Ύπ˜Όπ™π™‰π˜Όπ™‘π˜Όπ™‡π™ π™π™ƒπ™π™„π™Ž πŸŽ‰

Deze stream is te bekijken via deze site & via het kanaal van TV BerghemπŸ“Ί

πŸ—“ VRIJDAG 12 FEBRUARI
(20.00-01.00 uur)
Op vrijdagavond, georganiseerd door de Raad van Ongeregeld, zal traditiegetrouw de naam π™‹π™‡π™€π™†π™†π™€π™π™Žπ˜½π˜Όπ™‡ dragen.
Wat kun je verwachten? Naast optredens van Dansado & de Feestneger, The Allstarz en The Darkraver ook diverse spelelementen als radje draaien en stropdasnippen.

πŸ—“ ZATERDAG MIDDAG 13 FEBRUARI
(14.00-16.00 uur)
Op zaterdagmiddag is het tijdens het π™†π™„π™‰π˜Ώπ™€π™π™ˆπ˜Όπ™π™„π™‰π™€π™€ de beurt aan de jongste jeugd van het knollenrijk. Oma Fientje en Slimpy zullen samen met de jeugd prinsen, prinsessen en adjudant van het Knollenrijk voor gezelligheid in jullie huiskamer zorgen. Muziek, een verkleedwedstrijd, TikTok, Challanges en een kleurwedstrijd zullen onder andere voorbij komen en uiteraard zal er geZOOMt worden. Dat wordt één grote gezelligheid!
🎁 Wil jouw kind interactief meedoen en zelfs kan maken op diverse prijzen? Bestel dan ➑️hier een π™†π™„π™‰π˜Ώπ™€π™π™ˆπ˜Όπ™π™„π™‰π™€π™€ π™€π™‰π™‘π™€π™‡π™Šπ™‹.

(16.00-19.00 uur)
Daarna draaien we nog gezellig even door met een stukje muziek!

πŸ—“ ZATERDAG AVOND 13 FEBRUARI
(19.00-20.30 uur)
Op zaterdag avond zal de π™‹π™π™Šπ™‰π™†π™•π™„π™π™π™„π™‰π™‚ live op deze stream te zien zijn. Dit jaar weliswaar zonder live publiek maar uiteraard met de oude en vertrouwde lokale artiesten.

(20.30-01.00 uur)
De avond zal onder leiding van C.V. de Centrumknollen en in samenwerking met Stan Manders, Willem van Kreij en DJ Robert den Brok vervolgd worden met hun zoektocht naar de π™’π˜Όπ™‚π™€π™‰π˜½π™Šπ™π™’(π™Žπ™)𝙀𝙍 π™‘π˜Όπ™‰ 𝙃𝙀𝙏 π™…π˜Όπ˜Όπ™ verkiezing. En maken Zanger Kafke en Zanger Hans het feest helemaal compleet!🎢

πŸ—“ ZONDAG 4 FEBRUARI
(16.00-18.00 uur)
Radio Zwetsbal zal deze zondag middag starten met het π™‹π™Šπ˜Όπ™ π™π™π™π™†π™€π™Ž π™‘π™π™π™π˜Όπ™. πŸŽ‰ En uiteraard mogen de 4 Viltjes en Pap & Pudding niet ontbreken!

(18.00-21.00 uur)
Op zondagavond kan de Verlichte Optocht dan wel niet doorgaan, maar we willen er desondanks tΓ³ch een verlicht spektakel van maken! Onder leiding van Stichting Carnaval Berghem presenteren wij π™†π™‰π™Šπ™‡π™‡π™€π™‰π™π™„π™…π™† π™‘π™€π™π™‡π™„π˜Ύπ™ƒπ™ πŸ’‘ Naast een leuk programma met onder andere een Pubquiz dagen wij iedereen in Berghem dan ook uit om je huis dusdanig te verlichten alsof het een stilstaande carnavalswagen betreft. Dit wordt uiteraard gejureerd dus op zondagavond hebben we tijdens de live-stream ook nog een heuse prijsuitreiking en mag traditiegetrouw Randy Voet niet ontbreken! Aanmelden kan ➑️ hier.

(21.00-22.00 uur)
Radio Zwetsbal zal vervolgens het Carnavalsweekend afsluiten met nog 𝙐𝙉 𝙐𝙐𝙍𝙆𝙀 π˜Όπ˜Ύπ™ƒπ™π™€π™π˜Όπ™. πŸŽ‰

βœ… Natuurlijk hopen wij dat jullie allemaal de woonkamer ombouwen tot jullie eigen privΓ© carnavalscafΓ©, dat jullie gezellig meekijken naar de stream en dat jullie interactief meedoen. Daarom wordt het ook deze keer weer mogelijk om actief mee te doen via π™•π™Šπ™Šπ™ˆ en is er een speciale 🎭π‘ͺ𝑨𝑹𝑡𝑨𝑽𝑨𝑳𝑺𝑩𝑢𝑿 🎭 te bestellen waar ook nog eens leuke prijzen mee te winnen zijn! Bestel ➑️hier je box. Deze boxen zijn af te halen op dinsdag 9 februari βœ… tijd en info volgt via de mail.

Wij hopen dat we in deze barre tijden jullie toch nog een gezellige en bovenal memorabele carnaval kunnen bieden! πŸ™πŸ»